Reportage De Ultieme Zorg

De Ultieme Zorg in het radioprogramma ‘ Dicht bij Nederland’

Het programma staat in het teken van diversiteit, dus ze behandelen ook nieuws uit het buitenland en zijn gefocust op de multiculturele samenleving in Nederland.

Ze hebben elke dag tussen 21:30 en 22:30 een debat uur. Hier behandelen zij elke dag een verschillend onderwerp. De vrijdag zijn de dagen van de vrouwen, emancipatie en lifestyle.
Elke dag zoeken ze dan ook, behalve de vaste panelleden, een gast panellid die een bepaalde expertise heeft in het onderwerp van de dag en die voor een keer telefonisch mee wil doen. Daar wilden zij het graag hebben over het artikel dat zij zagen op nu.nl
http://nutech.nl/internet/3418371/youtube-verbiedt-pornoadvertentie-gericht-gehandicapten.html waarin een reclame van youtube gecensureerd is. De jongen die in deze reclame speelt zegt dat juist het idee van de reclame was om het taboe van ‘over seks spreken’ te doorbreken. En dat wilden zij bij deze doen: Moet het taboe doorbroken worden?

Zij hebben contact opgenomen met De Ultieme Zorg en wij debatteerden dus voor een keer mee. In het debat zitten, Semra Celebi (beleidsmedewerkster van de gemeente Amsterdam) en Joost Niemoller (schrijver/journalist), Victoria Heinsohn Bulnes (Presentatrice ‘Dicht bij Nederland’).

 

NTR Raportage:


De stelling luidde als volgt:

‘Prima om het onderwerp bespreekbaar te maken, maar publiekelijk reclame maken voor prostitutie gaat te ver!’

L1 intervieuw: